Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Konstruktör & industrialisering

NYCKELREKRYTERING / Konstruktör & industrialisering

Cenova ägs sedan 1994 av Gepe Group som består av sju företag i fyra länder. Gepe Group är en familjeägd internationell och diversifierad företagsgrupp med moderbolaget i Schweiz. Gruppens företag är aktiva inom hudvård, medicintekniska produkter, plastkomponenter, fotografiska tillbehör och djuridentifiering.

Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. All produktion sker i renrum då produkterna används inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Bolaget har ca 75 medarbetare samt 30 bemanningskonsulter. Under 2018 omsatte företaget 120 MSEK och prognosen för 2019 är 130 MSEK. Cenova är på en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver nu stärka organisationen.

Besök gärna vår hemsida: www.cenova.se

Konstruktör & industrialisering

Som konstruktör kommer du tillsammans med dina kollegor på teknikavdelningen arbeta med konstruktion av formsprutade detaljer. Du kommer att hjälpa företagets kunder med utveckling, optimering och produktionsanpassning av både nya och befintliga produkter. Du kommer även att konstruera och optimera produktionsutrustningar samt automatisera företagets produktionslinor. Rollen innebär många kontaktytor med företagets olika funktioner internt samt externt med kunder och leverantörer. Placering för tjänsten är Mjölby och rapportering sker till teknikchefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Konstruktion av formsprutade och vakuumförpackade plastdetaljer
  • Konstruera och optimera befintliga produktionsutrustningar
  • Automatisera produktionslinor
  • Optimering och produktionsanpassning
  • Kund- och leverantörskontakter

Kravprofil

  • Teknisk akademisk utbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet i en liknande roll
  • Erfarenhet av att arbeta i 3D CAD, med fördel PTC Creo
  • Kunskap om plast och produktion av formsprutade detaljer är önskvärt
  • Svenska och engelska i både tal och skrift

Personliga egenskaper

Du har en god förmåga att sätta dig in i kundernas varierande krav, trivs med att arbeta med problemlösning och är kvalitetsorienterad. Du är van vid att hantera många arbetsuppgifter samtidigt, är självgående och drivande. Vidare är du en flexibel, prestigelös och teamplayer som trivs med självständigt arbete såväl som i grupp.

Välkommen med din ansökan!

Du ansöker till tjänsten genom att skicka in ditt CV samt personliga brev nedan. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand på tel. 072-33 99 011. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast.