Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Konstruktör

NYCKELREKRYTERING / Konstruktör

Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. All produktion sker i renrum då produkterna används inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Bolaget har ca 75 medarbetare samt 30 bemanningskonsulter. Under 2018 omsatte företaget 120 MSEK och prognosen för 2019 är 130 MSEK. Cenova är på en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver nu stärka organisationen.

Besök gärna vår hemsida: www.cenova.se

Konstruktör

Som konstruktör på Cenova kommer du att hjälpa företagets kunder med utveckling, optimering och produktionsanpassning av både nya och befintliga produkter. Du kommer även att konstruera och optimera produktionsutrustningar samt automatisera och effektivisera företagets produktionslinor. Rollen kommer innebära ansvar för industrialiseringen av Cenovas produktion och produkter. Du kommer ha mycket kontakt med företagets olika funktioner internt samt externt med kunder och leverantörer. Placering för tjänsten är Mjölby och rapportering sker till teknikchefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Konstruktion av formsprutade och vakuumförpackade plastdetaljer
 • Konstruera och optimera nya samt befintliga produktionsutrustningar
 • Automatisera och effektivisera produktionslinor
 • Optimering och produktionsanpassning av nya och befintliga produkter
 • Industrialiseringsansvarig
 • Kund- och leverantörskontakter med fokus på teknik

Kravprofil

 • Erfarenhet i en liknande roll så som konstruktör, industrialiseringsingenjör eller motsvarande
 • Teknisk akademisk utbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet av att arbeta i 3D CAD, med fördel PTC Creo
 • Svenska och engelska i både tal och skrift
 • Kunskap om plast och produktion av formsprutade detaljer är starkt önskvärt
 • Erfarenhet av effektivisering och optimering av produktion är önskvärt

Personliga egenskaper

Du har en god förmåga att sätta dig in i kundernas och marknadens varierande krav, trivs med att arbeta med problemlösning och är kreativ samt kvalitetsorienterad. Du är van vid att hantera många kvalificerade arbetsuppgifter samtidigt på ett strukturerat och självständigt sätt. Vidare är du en flexibel och en prestigelös lagspelare som trivs med att arbeta både i grupp och självständigt.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV samt personliga brev snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ellinor Holm, tel. 072-3399009.