Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Underhållschef

NYCKELREKRYTERING / Underhållschef

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Företaget tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Textilia har ca 650 anställda, omsätter cirka 600 mkr per år och finns på åtta orter i Sverige. Textilia är ett rikstäckande tvätteri och en rikstäckande leverantör med kunder över hela landet. Företagets tvätterienheter hittas i Boden, Långsele, Rimbo, Örebro, Göteborg, Malmö och Karlskrona. I Örebro finns även Huvudkontor med stab och kundtjänst.

Besök gärna: https://www.textilia.se/

Underhållschef

I rollen som underhållschef hos Textilia kommer du att ha ansvar för underhåll, fastighet och system på Textilias högautomatiserade fabrik i Rimbo. I fabriken finns det stor bredd på de tekniska utmaningarna och som underhållschef kommer du att arbeta mot stora fabriksförbättringar både operativt och strategiskt. För rätt person kommer det att finnas möjlighet att vidare implementera förbättringar på Textilias övriga fabriker. Du kommer till din hjälp att ha sex underhållstekniker och en fastighetstekniker som du även har personalansvar för. Genom att skapa en stimulerande och lärande miljö kommer du att bygga ett starkt och välfungerande team som gemensamt löser problem samt proaktivt optimerar verksamheten. Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen där du förväntas bidra i strategiska beslut gällande bland annat fabriksinvesteringar, utvecklingsprojekt och proaktivt underhållsarbete. Rollen rapporterar till fabrikschefen och placering för tjänsten är Rimbo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvara för genomförande av förebyggande och avhjälpande underhåll
 • Göra rimlighetsbedömningar, rotorsaksanalyser och prioriteringar
 • Leda, fördela och delegera arbete till ditt team
 • Tillsammans med ditt team utveckla och implementera långvariga, hållbara tekniska lösningar samt förbättringsarbete.
 • Personal- och arbetsmiljöfrågor
 • Bygga ett proaktivt och drivande underhållsteam
 • Ha kontakt med entreprenörer och leverantörer gällande serviceavtal
 • Ledningsgruppsarbete med strategisk utveckling av anläggningen

Kravprofil

Rollen kräver ett tekniskt intresse, en bredd och förståelse för en fabriks olika processer och utmaningar.

 • Teknisk akademisk utbildning eller motsvarande
 • Erfarenhet av en liknande roll så som underhållschef, sektionschef, automationschef, arbetsledare eller likvärdigt
 • Erfarenhet av ledarskap gärna med ett coachande tillvägagångssätt
 • Branscherfarenhet inom industrin så som tillverknings-, eller processindustri
 • Svenska och engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper

Som person är du förtroendeingivande, nyfiken, ambitiös och förändringsbenägen samt drivs av ditt tekniska intresse och höga kapacitet att lösa problem. Du har ett coachande ledarskap där du bygger upp dina medarbetare och skapar en utvecklande, prestigelös och engagerande miljö med fokus på kunskap och samarbete. I din kommunikation är du rak och tydlig samt är orädd för att delegera ut ansvar till dina anställda. Du har ett handlingskraftigt tillvägagångssätt som inspirerar och engagerar men är samtidigt orädd för att säga ifrån när det behövs.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV samt personliga brev snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ellinor Holm, tel. 072-3399009.