Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Mekanikkonstruktör

NYCKELREKRYTERING / Mekanikkonstruktör

Assalub utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning för rationell smörjautomation. Detta omfattar utrustning för både handsmörjning och centralsmörjning, men även utrustning för hantering av smörjmedel. En hög kvalitet utmärker produkterna från Assalub.

Assalub är ett privatägt företag med ett 30-tal anställda. Företaget är helt inriktat på smörjutrustningar och hantering av smörjmedel och har ingen aktivitet därutöver. 

Besök gärna deras hemsida: https://assalub.com/

Mekanikkonstruktör

Som mekanikkonstruktör hos Assalub kommer du att vara en del av ett utvecklingsprojekt där du i ett internationellt samarbete utvecklar nya och innovativa produkter inom smörjautomation. Du kommer ha ansvaret för att driva projektet internt och kommer tillsammans med dina lokala kollegor i projektutvecklingsteamet utveckla den mekaniska delen av produkten. Du kommer att uppfinna och utveckla nya lösningar och koncept kring produkterna samt göra allt från att designa, producera ritningar, bygga prototyper och testa produkten i verkstaden. Hos Assalub erbjuds stor frihet, det tillsammans med ständig utveckling gör att möjligheten finns att forma rollen just för dig. Du rapporterar till teknikchefen och placering för tjänsten är Åtvidaberg.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Konstruera mekaniska komponenter inom smörjautomation
  • Ta fram nya koncept, ritningar och nya idéer
  • Skapa produktionsunderlag
  • Skapa prototyper och testa dessa
  • Vidareutveckla produkter i Assalubs produktportfölj

Kravprofil

  • Erfarenhet i en liknande roll så som mekanikkonstruktör, hydraulikkonstruktör, CAD-konstruktör, produktutvecklare eller motsvarande
  • Teknisk akademisk utbildning eller motsvarande
  • Erfarenhet av 3D CAD, med fördel Solid Works
  • Svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av produktutveckling är meriterande

Personliga egenskaper

Du har ett stort tekniskt intresse är intresserad av produkten och dess funktion. Du är praktiskt lagd och har inga problem att bidra i produktionen. Du är lojal, ansvarstagande, känner ägandeskap och är drivande i ditt arbete och dina processer. I samspel med andra är du samarbetsvillig, flexibel och prestigelös. Till sättet är du noggrann och nyfiken samt har lätt för att lära dig nya saker.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV samt personliga brev snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ellinor Holm, tel. 072-3399009.