Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Area Manager – Plasma

NYCKELREKRYTERING / Area Manager – Plasma

Svenska Silex Microsystems tillverkar mekaniska och elektriska system i mikroskala som byggs i form av chip, så kallad MEMS. MEMS-tekniken möjliggör t.ex. tillverkning av trycksensorer som är så små att de kan föras in i blodomloppet på en människa. Företaget levererar i dag produkter i yttersta high-tech klass, i vissa fall ner på nanonivå, som används i medicinsk utrustning, mobiltelefoner, datorer och fordon.

Silex grundades år 2000 och omsätter idag ca 700 Mkr och har 270 anställda. Med ett 80-tal kunder världen över tillhör Silex en av de absolut främsta fristående tillverkare av MEMS i världen. Silex har huvudkontor och fabriker i Järfälla med försäljningskontor i Boston och San Fransisco i USA. Silex är certifierade inom ISO9001.

Läs mer på; https://silexmicrosystems.com/

Area Manager – Plasma

Som Area Manager hos Silex kommer du att ha ansvar för planering, prioritering och resursfördelning för produktionsområdet Plasma. Avdelningen Plasma utför främst deponering (PVD/CVD) och torrets av tunna filmer. Rollen innebär ansvar för processabilitet, analysmetoder, dokumentation och utrustning. Du ska även driva nyutveckling av processer och förbättringsarbete. Med hjälp av nio ingenjörer och åtta servicetekniker, som du även har personalansvar över, kommer ni att säkerställa kvalitet och leverans till företagets kunder. Du kommer att agera som en länk mellan ditt produktionsområde och andra interna funktioner så som produktionsplanering, produktägare och övriga Area Managers. Du kommer att befinna dig i en snabb produktionsmiljö där du förväntas leda och stötta ditt team för att få ut det bästa utav dina medarbetare. Du rapporterar till fabrikschefen. Placering för tjänsten är Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Leda och utveckla din avdelning
 • Planera, prioritera, resursfördela samt ansvara för service och underhåll för din avdelning
 • Vara länken mellan planering, produktägare, skiftledare och produktionen
 • Stötta och följa upp tekniska prioriteringar med ditt team
 • Förtydliga och förbättra arbetsinstruktioner
 • Fördela resurser och skapa struktur för arbetet och processer
 • Representera avdelningen vid startmöten samt återkoppla till projektledning och kund
 • Förbättra informationsflödet

Kravprofil

 • Civilingenjör
 • Erfarenhet i en liknande roll så som areachef, gruppchef, ledande ingenjör eller likvärdigt
 • Erfarenhet av högteknologisk tillverkning
 • Erfarenhet av ledarskap är önskvärt
 • Svenska och engelska på affärsnivå
 • Erfarenhet av elektrisk eller optisk mätteknik är önskvärt
 • Erfarenhet av produktionsplanering, logistik eller av statistik processkontroll är önskvärt
 • Kunskap inom halvledare eller MEMS är önskvärt

Personliga egenskaper

Du har en ledarskapsprofil som präglas av ödmjukhet och tillgänglighet som bidrar till en trygg, lugn, stöttande, uppmuntrande och entusiastisk miljö. Som person är du drivande, nyfiken, praktisk och mycket tekniskt intresserad. Du är kvicktänkt, effektiv och har lätt för att ta till dig komplex teknisk information samt förmedla detta till andra människor. Att vara flexibel, strukturerad och anpassningsbar faller dig naturligt. Du har ett högt arbetstempo och en självsäkerhet att kunna prioritera och ta snabba beslut när det behövs. I sociala sammanhang är du genuin och ger energi till gruppen genom ett kommunikativt, prestigelöst, förtroendeingivande och professionellt förhållningssätt

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV, personliga brev och examensbevis snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand, tel. 072-3399011.