Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Produktionstekniker

NYCKELREKRYTERING / Produktionstekniker

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn i Norden. Företaget tvättar och levererar över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet.

Textilia har ca 650 anställda, omsätter cirka 600 mkr per år och finns på åtta orter i Sverige. Textilia är ett rikstäckande tvätteri och en rikstäckande leverantör med kunder över hela landet. Företagets tvätterienheter hittas i Boden, Långsele, Rimbo, Örebro, Göteborg, Malmö och Karlskrona. I Örebro finns även Huvudkontor med stab och kundtjänst.

Besök gärna: https://www.textilia.se/

Produktionstekniker

Som produktionstekniker hos Textilia kommer du att arbeta med utveckling och förbättring av produktionsflöden i företagets fabriker. Du kommer till en början att utgå från Textilias största fabrik i Rimbo. Företaget har påbörjat en utmanande resa med stora satsningar inom produktionsutveckling och där denna roll kommer vara en viktig aktör. Du kommer med tiden även att arbeta med förbättring och utveckling i Textilias övriga fabriker. Ditt primära uppdrag är att utjämna och utveckla produktionen till att bli mer förbrukningsstyrd. Rollen innebär att studera och mäta produktionsflöden för att säkerställa balans och effektivitet. Du kommer att delta i och driva förbättringsprojekt med fokus på exempelvis maskininvesteringar och kapitalrationaliseringar. Ditt kontaktnät består av produktionsledningen, underhållstekniker och operatörer. Du kommer ingå i den lokala ledningsgruppen där ni gemensamt kommer ta beslut om fabrikens framtida utveckling. Tjänsten kommer innebära en del resande till Textilias övriga fabriker. Rapportering sker till platschefen och placering för tjänsten är Rimbo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Löpande arbete med processutveckling och produktionstekniska förbättringar
 • Utvecklings- och investeringsprojektering
 • Skapa och förbättra dokumentation såsom arbets- och driftinstruktioner, kvalitetsdokument och produktionsuppföljning
 • Kvalitetsuppföljning och kvalitetsförbättring
 • Utreda och ta tillvara på förbättringsförslag från operatörer och underhållstekniker
 • Data- och materialhantering
 • Arbetsmätning, metodanalys och produktionsekonomi

Kravprofil

 • Teknisk akademisk utbildning eller motsvarande med inriktning på produktion, produktionsteknik, maskiningenjör eller likvärdig
 • Erfarenhet i en liknande roll såsom produktionstekniker, produktionsingenjör, produktionsutvecklare eller likvärdigt
 • Branscherfarenhet i en industriell verksamhet
 • Praktisk erfarenhet av Lean/6-sigma
 • Svenska och engelska i både tal och skrift
 • God datavana och kunskap inom Officepaketet
 • Körkort

Personliga egenskaper

Som person är du mycket driven, nyfiken, initiativrik och handlingskraftig samt känner stor tillfredställelse i att nå uppsatta mål. Du är förändringsbenägen och har lätt för att anpassa dig till nya krav och situationer. Du har en god analytisk förmåga och drivs av problemlösning samt att genomföra förbättringar. Du trivs ute i produktionen, har hög servicekänsla, är prestigelös och har god kommunikation med kollegor från samtliga avdelningar. Socialt har du god samarbetsförmåga, är anpassningsbar och har lätt för att skapa nya kontakter.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV samt personliga brev snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand, tel. 072-3399011.