Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

 

Produktionsledare

NYCKELREKRYTERING / Produktionsledare

Textilia erbjuder smarta, miljövänliga och kostnadseffektiva textilservicelösningar för kvalitetsmedvetna kunder inom vård och omsorgssektorn. Varje dag tvättar och levererar Textilia över 100 ton arbetskläder och textilier över hela landet och får många hårt arbetande människor att känna yrkesstolthet och värdighet mitt i en tuff verklighet. Textilia har ca 650 anställda, finns på åtta orter i Sverige och omsätter 600 mkr per år.

Till produktionsenheten i Rimbo söker vi en produktionsledare som ska leda människor i en dynamisk miljö och tekniskt utvecklad produktionsmiljö. Som produktionsledare på Textilia ges stora möjligheter till att påverka produktionsenhetens fortsatta utveckling.

Besök gärna: https://www.textilia.se/

Produktionsledare

Som produktionsledare ska du säkerställa den dagliga leveransen till våra kunder och arbeta med produktivitetsfrågor. Rollen är operativ och innebär stor fokus på ledarskap, flödes- och processförståelse samt förbättringsarbeten. Du kommer att ha personalansvar för 20–25 medarbetare inom produktionen. Du kommer även att ha ansvar för att upprätthålla en god och säker arbetsmiljö, daglig styrning, schemaläggning samt KPI:er. Rollen innebär ett nära samarbete med enhetens tre övriga produktionsledare, produktionspersonalen och företagets kundansvariga. Du kommer att ingå i den lokala ledningsgruppen och rapportera till enhetens produktionschef. Tjänsten är på heltid och innebär växelvis skiftgång där du kommer att arbeta vardagar varannan vecka 05.30-14.00 och varannan vecka 13.30-22.15. Placering för tjänsten är Rimbo.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Genom den dagliga styrningen säkerställa uppfyllnad av avdelningens produktionsmål
 • Planera, leda och fördela arbetet för ditt team
 • Bemanning och schemaläggning
 • Driva förbättringsarbete avseende produktivitet och leveranssäkerhet
 • Tillsammans med övriga avdelningar säkerställa produktionsflödet
 • Implementera arbetssätt och rutiner i produktionen och fastställa att personalen efterlever dessa rutiner
 • Leda projekt
 • Följa upp och analysera utfall

Kravprofil

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för ledarskap, produktionsstyrning och driftsutveckling i industriell miljö. Du trivs i en operativ roll där du har stor fokus på flöden, processer och förbättringsarbeten.

 • Erfarenhet i en liknande roll
 • Bakgrund inom en industri är önskvärt
 • God flödesförståelse och processinriktad
 • Erfarenhet av förändringsarbeten
 • Akademisk utbildning inom teknik/ekonomi eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet
 • Svenska språkkunskaper i tal och skrift. Engelska språkkunskaper är meriterande

Personliga egenskaper

Du har förmåga att skapa förtroende för dig själv, inspirera din omgivning och se till att uppsatta mål och deadlines uppnås. Du är bra på att samarbeta, kommunicera, skapa tydlighet, organisera och följa upp arbetet. Vidare är du ihärdig, orädd och handlingskraftig.

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand på tel. 072-33 99 011.