Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Back

Projektledare

Cenova ägs sedan 1994 av Gepe Group som består av sju företag i fyra länder. Gepe Group är en familjeägd internationell och diversifierad företagsgrupp med moderbolaget i Schweiz. Gruppens företag är aktiva inom hudvård, medicintekniska produkter, plastkomponenter, fotografiska tillbehör och djuridentifiering.

 

Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. All produktion sker i renrum då produkterna används inom områdena medicinteknik, dental och livsmedel. Cenovas kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Bolaget har ca 75 medarbetare samt 25 bemanningskonsulter med en omsättning 2018 på 121 MSEK. Cenova är på en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver nu stärka organisationen med en projektledare.

Besök gärna vår hemsida: www.cenova.se

 

Projektledare

I rollen som projektledare driver du flera parallella projekt, oftast med medicinteknisk inriktning, i nära samarbete med kollegor och kunder. Projekten kan vara både små och stora. Rollen innebär ett övergripande ansvar för kvalitet, budget, tidsramar och uppföljning. Rapportering sker till marknadschefen. Placering för tjänsten är Mjölby.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Leda flera parallella kundprojekt
 • Koordinera, planera och delegera arbetet
 • Skapa och upprätthålla tidsplaner för dina projekt
 • Vara en intern länk mellan företagets olika funktioner
 • Vara kontaktperson externt gentemot kunder
 • Budgetansvar
 • Dokumentation

 

Kravprofil

 • Teknisk utbildning inom relevant område på som lägst gymnasienivå
 • Erfarenhet inom tillverkningsindustrin
 • Tidigare erfarenhet som projektledare, delprojektledare, konstruktör, produktionstekniker eller liknande
 • Erfarenhet av renrumsproduktion och/eller ISO 13485 samt CFR 820 är önskvärt
 • Svenska och engelska på affärsnivå

 

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, drivande, proaktiv, initiativrik och professionell. Du är tydlig, kommunikativ, socialt smidig och team player. I ditt sätt att arbeta är du noggrann, strukturerad och är bra på att organisera och prioritera arbetet.

 

Välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via nedan länk, ej via e-post. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med ditt CV samt personliga brev snarast. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsult på Nyckelrekrytering, Ella Pourmand, tel 072-3399011 eller Ellinor Holm, tel. 072-3399009.