Lorem quis bibendum auci Lorem gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursu. Ut enim ad minim veniam.

Follow me on instagram

© 2016 Your Business Name!

Slide 2

Om oss

Vi är ett rekryteringsföretag med lång erfarenhet av search och headhunting av nyckelpersoner inom svenskt näringsliv. Företaget startades 2014 då vi såg ett behov av specialistkompetens vid rekryteringar av detta slag.

Vi har samlat på oss erfarenhet och kunskap om vilka metoder och tillvägagångssätt som krävs för att lyckas med rekrytering av nyckelpersoner. Genom ett konsultativt förhållningssätt, transparens och delaktighet jobbar vi med våra kunder som finns över hela landet.

Med ett professionellt men också personligt bemötande skapar vi relationer med våra kunder och kandidater. Vi är stolta över den kvalité och expertis vi levererar i våra samarbeten.

TILLSAMMANS SKAPAR VI MERVÄRDE

Våra ambitioner sträcker sig bortom att genomföra en bra rekryteringsprocess. Tillsammans vill vi skapa framgång. Genom långsiktighet, professionalitet, kompetens och flexibilitet vill vi hitta nyckelpersoner som gör skillnad hos våra kunder

Våra nyckelord

Nyckelpersoner

De personer vi rekryterar är unika nyckelpersoner som våra kunder i dagsläget saknar. Vi ser till att ni får den kompetens och personlighet som just ert företag behöver. Rätt nyckelperson ger företaget möjligheter till förändring, beslut som ger avkastning samt påverkar företaget långsiktigt.

Relationer

Vårt arbete präglas av en strävan att bygga långsiktiga och starka relationer mellan alla parter; våra kunder, kandidater och oss själva. Vi inser vikten av det förtroende vi har fått och anstränger oss för att vårda det med omsorg.

professionalism

Professionalism genomsyrar både oss som jobbar på Nyckelrekrytering samt vårt arbete. Vi är måna om att hålla en hög kvalitet på vårt arbete och leverera resultat. Som representanter för våra kunder lägger vi stor vikt vid vårt sätt att kommunicera. Genom att arbeta metodiskt och strukturerat säkerställer vi att inget faller mellan stolarna eller lämnas oavslutat.

långsiktighet

Vi syftar till att skapa långsiktigt värde för våra kunder, kandidater och oss själva. Nyckelordet långsiktighet vägleder oss när beslut ska fattas, i våra processer men framförallt i våra relationer. Det genomsyrar våra värderingar, vårt sätt att agera och tänka. Vi tar inga genvägar.